Meniu

Fard de pleoape Alverde Quatro

Recent am desoperit la dm un fard de pleoape Alverde Quatro, care mi-am placut foarte mult. Alverde, marca proprie dm,contine, asa cum v-am spus si in articolul despre masca cu trandafir salbatic, doar produse cosmetice cu ingrediente naturale, exclusiv cu extracte de plante provenite din culturi organice, fara ingrediente minerale, arome sintetice, coloranti sintetici sau conservanti sintetici. Cel mai important este ca aceste produse nu sunt testate pe animale.

Fardul Alverde Quatro mi se pare ideal pentru un machiaj de zi discret. Am ales paleta cu alb, bej, roz pal si maro pentru umbra deoarece nuantele se potrives ccu cu tenul meu deschis si cu majoritatea outfiturilor, dar se gasesc si in alte combinatii de culori.

Cele 4 culori se completeaza de minune. Albul il folosesc pentru iluminare in coltul intern al ochilor si sub spranceana, rozul sau bejul, in functie de culorile care sunt imbracata constituie culoarea de baza a pleoapei iar maro-ul discret il folosesc pentru umbra.

Si acum sa va spun pe scurt ce imi place la acest fard si ce nu:

  • cele 4 culori se completeaza foarte frumos si realizezi un machiaj discret super
  • pigmentul este delicat si translucid, si se vede discret pe pleopa
  • granulatia pigmetului este fina si creaza o suprafata uniforma sidefata foarte frumoasa
  • dupa cum se observa bine culorile sunt discrete si oricat fard ai pune nu poti obtine o culoare intensa, nici macar cu maro-ul
  • intinsul pe pleoapa pe portiuni mari este putin cam dificil si trebuie sa insisti putin
  • la capitolul rezistenta fardul nu sta foarte bine: fara fond de ten in cateva ore se strange la pliul pleopei, dar daca esti data cu fond de ten rezista binisor de dimineata pana seara
  • pretul este rezonabil: 25 de lei, mai ales ca iti dau 4 nuante de banii astia; cantitatile insa sunt destul de mici.

Per total mi se pare un fard rezonabil la un pret bun pe care il recomand celor care prefer un machiaj discret de zi. Are o calitate bunicica, comparabila cu Avon si Rimmel, pretul imi pare usor sub pretul acestora. Nu pot compara cu specificatiile producatorului intrucat nu le-am gasit nicaieri, iar in ceea ce priveste provenienta ingredientelor trebuie sa ii credem pe cuvant. Voi l-ati incercat?

Comentarii


Comentariu nou