Meniu

Mascara L`Oreal Double Extension Waterproof

beauty cosmetice mascara l oreal double extension waterproof

Fetelor, daca si voi sunteti in cautarea unei mascara care sa va ofere gene lungi si bogate, similar celor false, atunci trebuie sa cititi acest articol!

Mi-am dorit demult sa incerc o mascara de la L`Oreal, dar pretul a fost un impediment. Acum cateva luni am descoperit in cosul cu reduceri de la Kendra mascara L`Oreal Double Extension Waterproof cu doar 37 de lei ( deci redusa aproape 50%) si mi-am luat-o desi nu sunt un fan al rimelurilor waterproof.

Am fost foarte multumita de ea, genele mele arata superb dupa ce o aplic, insa secretul este sa te dai cu aceasta mascara cu foarte multa grija pentru a obtine rezultatul dorit, altfel totul deviene o  catastrofa, pentru ca se vor lipi genele. Care sunt argumentele mele pro si contra acestei mascara? Le gasiti mai jos:

  • fiind un produs L`Oreal este de asteptat ca pretul sa fie mare - la pret intreg cam 70 de lei, insa nu dai banii degeaba
  • mascara se mentine perfect pe gene de dimineata pana seara si probabil rezista chiar mai mult, dar nu am testat
  • stratul alb cu ceramide R iti alungeste si indeseste mult genele si iti construieste un fel de "mini-extensii" ; secretul consta in cateva aplicari repetate la un mic interval pentru a apuca sa se usuce stratul anterior.
  • capatul cu mascara neagra iti coloreaza genele, trebuie dat cu mare grija pentru a acoperi toate portiunile albe si recomand sa te dai la 5 minute dupa stratul alb, pentru a se usca bine genele, altfel se vor lipi
  • rezultatul este cu adevarat spectaculos, dar necesita muuuulta grija la aplicare; pana sa ating “perfecitunea” am experimentat de vreo 5-6 ori
  • se curata foarte greu de pe gene, chiar si cu demachiant special de ochi

Si acum sa vedem ce ne promit cei de la L`Oreal pentru mascara Double Extension Waterproof. L'Oréal Paris Double Extension Mascara este o mascara ce se aplica in 2 etape. Prima mascara este alba, are  Ceramide ce lungesc genele si  o periuta ce asigura o distributie uniforma de la radacina pana la varf fara a incarca in exces. A doua mascara asigura o colorare intense a genelor fara a le incarca in exces, iar rezultatul se concretizeaza in gene lungi si bogate.

 Pot spune ca mascara L`Oreal face cam tot ce promite, insa nimeni nu iti atrage atentia ca trebuie sa ai extra-grija in realizarea machiajului.

In concluzie, L`Oreal Paris Double Extension  este o mascara care merita banii si are rezultate, insa o recomand doar pentru ocazii speciale deoarece necesita multa grija la aplicare si se si indeparteaza destul de greu de pe gene, lucru ce nu cred ca este extrem de sanatos pentru ochii nostri.

Comentarii


Comentariu nou