Meniu

Review: Londa Curl Definer - Conditionig Lotion cu ghimbir si frunze de maslin

Uneori parul nostru are nevoie de putin ajutor, pe langa samponul de calitate cu care ne intelegem foarte bine. De ce? Pentru ca actiunea aparatelor de coafat foen, placa, perie bigudiuri etc., duc in timp la deteriorarea structurii firului de par.

Ei bine, pentru fetele cu par uscat si rebel (si carliontat) am o veste buna! Am gasit produsul care iti face parul ascultator! Londa Curl Definer - conditionig lotion cu ghimbir si frunze de maslin. Este un balsam fara clatire, care se aplica pe parul umed sau uscat, iti hidrateaza instant parul si iti potoleste varfurile neascultatoare. Daca ai parul cret iti va defini mai bine buclele.

Cum si cand folosesc acest produs? Ei bine, intai sa va spun cate ceva despre parul meu sa intelegeti mai bine contextul. Este fin, usor ondulat si lipsit de volum mai ales la radacina si trebuie spalat de 2-3 ori pe saptamana pentru ca se ingrasa relativ repede. Folosesc si un sampon profesional de la Londa pentru volum de care sunt multumita. Mereu aplic balsamul doar la varfuri.

Daca decid sa imi las parul natural ( sa nu il indrept) si folosesc ucatorul de par , balsamul Londe Curl Definer este un MUST! Pun putin produs in palma, il diluez cu putina apa si il aplic pe varfuri. Imi defineste carliontii si aseaza frumos varfurile (foenul imi usuca foarte tare parul si varfurile nu se mai aseaza in carlionti). Daca decid sa imi coafez parul cu peria sau placa aplic putin produs la varfuri si parul arata superb.

TIP! Daca ai parul normal spre gras, nu aplica produsul la radacina firului de par, deoarece parul tau se va ingrasa mai repede.

Imi place foarte mult acest balsam si il conisder extrem de eficient. Este un produs concentrat si nu trebuie sa folosesc mult, astfel ca tine si mult timp. Vine la flacon de 250 ml cu cap de dozare ce te ajuta sa nu risipesti aiurea produsul. Pretul... hmm, nu mai stiu exact da in jur de 50-60 de lei, de la Profi Hair Shop din Auchan, dar ma tine un an.

Voi l-ati incercat, cum vi se pare?

Comentarii


Comentariu nou