Meniu

Rimmel Lasting finish By Kate Moss

beauty cosmetice rimmel lasting finish by kate moss

Fetelor, acum ca a venit primavara, o culoarea stralucitoare pe buzele noastre se asorteza numai bine cu vremea frumoasa si culorile vii din natura! In ultimul timp am inceput si eu sa inlocuiesc gloss-urile discrete cu rujuri in culori puternice! Ultima achizitie, Rimmel London Lasting Finish by Kate Moss nuanta 12. Dupa cum se vede in poza, l-am si folosit ceva.

Imi place mult acest ruj (pe langa faptul ca sunt un mara fan al gamei Rimmel si imi plac majoritatea produselor de la ei) si mi se pare raportul perfect calitate-pret! Care sunt argumentele mele? Foarte simplu:

  • Pretul este rezonabil in jur de 20-25 de lei asa ca ti-l permiti usor
  • Culorile sunt frumoase, bogate si stralucitoare
  • Pigmentul este intens si acopera foarte bine
  • Desi poate fi catalogat drept un ruj mat, are o stralucire aparte foarte frumoasa; nu este sidefat dar creaza oarecum aspectul de buze umede si naturale
  • Dureaza pe buze destulisor (cam 3-4 ore)
  • Mirosul si gustul sunt discrete spre inexitente
  • Rujul are o textura cremoasa ce se aplica usor, dar din pacate se intinde la fel de usor, si daca te atingi putin pe buze risti sa te manjesti
  • Dupa aplicarea rujului buzele raman moi (deci nu usuca buzele); TIP! poti sa dai inainte cu un balsam de buze si ulterior sa aplici rujul, astfel va ramane mai putin ruj pe buze si culoarea nu este asa intense.

Buuun, si acum sa vedem ce ne spune Rimmel despre acest ruj! Lasting Finish de la Rimmel este o gama de rujuri in culori intense, special create de Kate Moss, ce rezista pana la 8 ore. Formula sa contine pulbere de diamante negre, ce reflecta lumina intr-un mod unic.

Dupa parerea mea, partea cu stralucirea pe buze este chiar adevarata, rujul avan un aspect deosebit, insa partea cu rezistatul pana la 8 ore este cam mult spus. Cu generozitate si putina grija, cred ca rujul rezista pana la 4 ore.

In concluzie, dupa parerea mea Rimmel Lasting Finish este un ruj bun, care merita cumparat! Voi ce credeti, l-ati incercat?

Comentarii


Comentariu nou