Meniu

Half Bun! Ultimul trend in hairstyle! Vedetele s-au indragostit de el!

beauty par unghii half bun ultimul trend in hairstyle vedetele s au indragostit de el 192 beauty par unghii half bun ultimul trend in hairstyle vedetele s au indragostit de el 192 beauty par unghii half bun ultimul trend in hairstyle vedetele s au indragostit de el 192 beauty par unghii half bun ultimul trend in hairstyle vedetele s au indragostit de el 192 beauty par unghii half bun ultimul trend in hairstyle vedetele s au indragostit de el 192 beauty par unghii half bun ultimul trend in hairstyle vedetele s au indragostit de el 192 beauty par unghii half bun ultimul trend in hairstyle vedetele s au indragostit de el 192
Credeai ca pana in 2015 designerii si stilistii au inventat tooate trenduri posibile in materie de hairstyle? Ei bine te inseli! Ai vazut ultimul trend in materie de hairstyle? Half Bun sau jumatate de coc este pieptanatura adoptata de toate fetele cool si de vedetele nationale si internationale!  Ele au demonstrat ca Half Bun este o pipetanatura perfecta atat pentru tinutele lejere de weekend cat si pentru covorul rosu, deci practic, poate fi purtata indifrent de ocazie!
Este o pieptanatura usor de facut si lejera perfecta pentru acele sambete relaxante cand parul nu ti se aseaza bine si vrei sa il prinzi in coada de cal ca sa scapi repede de problema ! Half Bun este practic o versiune  indragita de toata lumea, a cocului dezordonat!
Adauga putin stil pieptanaturii, renunta la cocul din varful capului si adopta un coc in stil gen balerina din treimea superioara  a parului si ai obtinut o coafura lejera ce o poti purta aproape oriunde!
Putine pieptanaturi sunt asa practice si simpatice precum Half Bun! Este atat de usor de facut incat oricine poate realiza aceasta pieptanatura! Primul pas este sa daugi putina textura si volum parului! Piaptana parul peste cap, tapeaza-l putin si daca poti fa-ti cateva bucle si adauga fixativ. Al doilea pas este sa separi partea superioara a  parului (cam o treime) cu ajutorul degetelor, alegand o portiune ce de termina in forma de V.
Al treilea pas este sa prinzi aceste suvite cu un elastic, intr-o coada de cal. Nu incerca sa aliniezi toate suvitele! Cocul Half Bun este caracterizat prin lejeritate si aspect usor dezordonat!
Ultimul pas este sa asezi parul prins in coada de cal sub forma unui coc, rasucind in spirala suvita si fixand-o cu agrafe.
Half Bun poate fi realizat indiferent de lungimea parului! Daca ai parul lung o sa iti fie foarte usor, iti prinzi o coada de cal din treimea superioara a parului, si poti sa o prinzi atat in varful capului cat si mai spre spate.
Daca ai parul scurt (pana la ureche) este putin mai dificil sa iti faci  un half bun, dar nu imposibil! Prinde-ti un mot in varful capului din parul jumatatea superioara a calotei. Invarte cate o suvita din mot in jurul elasticului si fixeaza-o cu  niste agrafe ac micute. Repeta miscarea pana ai fixat toate suvitele.  Pentru extra-fixare aplica si un fixativ iar half bun te va tine toata ziua!
Chiar daca ai parul subtire iti poti face lejer pieptanatura Half-Bun! Trebuie doar sa ii dai putin volum parului! Realizeaza-ti niste bucle lejere cu ondulatorul, tinanandu-l orizontal, apoi aplica spray sau pudra de volum la radacina. Piaptana parul spre spate si separa sectiunea ce vrei sa o prinzi in Half Bun, aplica putin spray de volum si tapeaza aceasta portiune de par, prinde-o cu un elastic si rasuceste parul in coc, apoi fixeaza-l cu agrafe ac foarte scurte. Poti si sa nu prinz parul cu elastic si sa il fixezi doar cu agrafe ac micute.
Daca ai parul foarte des si ondulat, iti vei realiza half-bunul foarte usor! Doar piaptana-ti parul spre spate  si prinde partea superioara a parului cu un elastic intr-o coada de cal pornind de la tample. Infasoara coada in jurul elasticului si o fixeaz-o cu clame. Vei avea un half-bun voluminos si simpatic!
Poti sa iti realizezi si un half-bun super strans! Alege parul din portiunea superioara  a calotei, prinde-l foarte strans intr-o coada de cal, rasuceste strans aceasta suvita pana incepe sa se incolaceasca si apoi roteste-o in jurul elasticului, fixand-o foarte bine cu agrafe ac.
Poti sa adaptezi half-bunul si la parul super drept! Ce-i drept daca incerci sa rasucesti parul in jurul elasticului,acesta va iesi in secunda urmatoare. Sfatul meu este sa prinzi partea superioara a parului intr-o coada de cal, la ultima incolacire a elasticului, scoate parul doar pe jumatate, astfel incat sa se formeze o bucla. Pentru un aspect mai stilat infasoara in jurul elasticului 1-2 suvite de par pentru a-l masca si fixeaza-le cu agrafe ac.
 
Tip! Foloseste agrafe ac din acelea mai scurte si mai tari (cu cat sunt mai tari fixeaza mai bine) si incearca pe cat posibil sa alegi atat agrafele cat si elasticul intr-o culoare cat mai apropiata de culoarea parului tau! 

Comentarii


Comentariu nou