Meniu

Rimmel London, fard de ochi Glam`Eyes Moni

beauty par unghii rimmel london fard de ochi glam eyes moni

Un fard care imi place foarte mult si il folosesc de ceva timp este Rimmel Glam Eyes Mono, nuanta 100 – Glam Ice.  Folosesc acest fard zilnic, pentru un machiaj basic de zi dar si pentru o tusa finala la un machiaj mai special. Albul, si in general nuantele deschise la culoare sunt versatile, se pot combina usor cu alte culori, pot fi folosite ca si luminatoare, si se potrivesc cu o gama larga de culori la imbracaminte. Acum ca v-am spus de ce am optat pentru culoarea alb, sa va spun parerea mea despre fard, dupa mai bine de un an de folosinta:

  • Fardul se aplica usor pe pleope si rezista bine (data cu fond de ten rezista de dimineata pana seara, desi poate se aduna putin la pliul pleoapei, iar fara fond de ten rezista cam 4-6 ore, dupa aceea incepe sa se adune la pliul pleoapei)
  • Fardul se combina foarte usor si frumos cu alte culori, eu prefer sa il aplic peste un fard mov pentru a-l deschide la culoare, sau la coltul intern al ochiului pentru a da putina luminozitate
  • Intensitatea pigmentului este exact cat trebuie pentru a conferi luminozitate pleoapei. Se observa binisor culoarea alb, delicata si translucida pe pleoapa, fara a fi deranjanta si de prost gust
  • Fardul lasa de dorit putin la capitolul finetea pigmentului: particulele sunt putin cam maricele dupa gustul meu; pleoapa nu are acel aspect uniform sidefat ca dupa aplicarea unor farduri foarte scumpe, ci se observa usor particulele, dar repet nu este deranjant si nici de prost gust
  • Si acum sa vorbim despre pret: imi pare un pret corecr pentru ce ofera atat calitatativ cat si cantitativ – dupa cum vedeti fardul Rimmel Glamm Eyes Mono vine intr-o cantitate destul de mare (te tine mai bine de un an folosit zilnic).

Si acum sa vedem ce ne promite Rimmel despre acest fard! Ei spun ca aceasta gama – Glam Eyes este inspirata din sofisticatele colectii de moda  londoneze, fardurile au o formula matasoasa si o culoare saturata, fardul are o rezistenta mare pe pleoape si se combina foarte usor cu alte nuante. Toate bune si frumoase pana la structura matasoasa unde nu as merge asa departe. La rezistenta pe pleoape de asemenea am putine retineri, mai ales in cazul in care il aplici direct pe pleoapa, fara primer, concealer sau fond de ten.

Per total consider ca Rimmel London Glamm Eyes este un fard de pleoape bun ce se gaseste ambalat intr-o cantitate maricica la un pret chiar bun – in jur de 20-25 de lei. Gama de nuante este variata, culorile sunt frumoase  si se combina usor. Vi-l recomand cu toata increderea pentru un fard de pleoape de folosit zi de zi.

 

Comentarii


Comentariu nou