Meniu

Tunsoare par mediu! Alege-ti tunsoarea perfecta!

beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189 beauty par unghii tunsoare par mediu alege ti tunsoarea perfecta 189

Cu toate consideram parul lung un atu al femititatii si inca din copilarie visam la cositele lungi ale Ilenei Cosnazene! Realitatea este din pacate alta: ritmul de viata alert nu ne permite sa alocam foarte mult timp ingrijirii parului lung, si din pacate nu toate dintre noi suntem inzestrate de natura cu un fir de par gros si  des care sa reziste sa creasca pana  in talie! Deci, solutia de compromis intre ce ne dorim si realitate este sa avem parul mediu, in cam la nivelul umarului.

Astfel este usor de ingrijit, poate fi coafat in foarte multe moduri si poate fi prins in coada sau coc iar prin tunsoare poti crea senzatia de volum chiar daca ai parul mai rar, fin si lipsit de volum. De asemenea si parul cret este mai usor de “imblanzit” la o lungime medie !

Un alt mare avantaj al parului mediu este ca ii poti schimba usor forma si nu trebuie sa tai foarte mult din varfuri, pentru ca in fiecare sezon sa ai o noua tunsoare in tendinte! Bineinteles ca in alegerea tunsorii trebuie sa tii cont si de forma fetei! Intra aici si afla ce tunsoare se potriveste cu forma fetei tale! Gasesti inclusiv sfaturi pentru parul mediu!

Tunsoare par mediu in scari

Tunsoarea in scari este preferata multe vedete! Aceasta confera un aspect fluid si dinamic, iti ofera posibilitatea sa iti coafezi parul drept sau in diverse tipuri de bucle si este recomandata atata pentru parul lipsit de volum cat si pentru parul des sau cret (filarea il rareste si il face mai usor de controlat). Tunsoarea in scari este ideala pentru fata rotunda deoarece ascunde din rotunjimea ograjilor, dar si pentru fata triunghiulara, daca conferi volum din bucle lejere in partea de jos a maxilarului si gatului.

Tunsoare par mediu

Una din cele mai simple tunsori pentru parul mediu ce pune in valoare  parul drept si des este sa il tunzi drept, fara scari. Poti alege sa il porti cu carare pe mijloc, intr-o parte sau pieptanat frumos peste cap. Poti opta pentru parul taiat drept peste tot, sau poti alege sa il tai usor rotunjit la spate.

Clasicul bob

Clasicul bob, poate fi adaptat si parului mediu! Caracterizat prin liniile simple, clare, geometrice si bretonul caracteristic, bobul poate fi usor adaptat la o tunsoare pentru par mediu!  Carare pe o parte sau pe mijloc, diverse tipuri de breton si posibilitatea de a-l coafa lejer fac din bob o optiune perfecta! Daca ai parul ondulat opteaza pentru un bob asimetric si scapi de grija coafatului.

Tunsoare pentru par cret si bucle naturale!

Cine are parul cret stie ce batai de cap poate sa dea acesta daca este foarte scurt sau foarte lung, asa ca parul mediu este ideal. Poti sa il coafezi lejer in bucle naturale, si sa ii conferi volum.

Tunsoare par mediu cu breton!

Bretoul este un element ce iti confera un aer chic si te ajuta sa corectezi anumite defecte! Pentru parul fin si subtire bretonul lung, pana in dreptul pometilor confera mai mult volum iar daca optezi pentru bob, bretonul ajuta sa corectezi volumul fetei rotunde sau sa indulcesti conturul unei fete patrate!

Deci, tu ce varianta de tunsoare pentru par mediu alegi?

Comentarii


Comentariu nou