Meniu

Curata baia in 5 minute

casa ta curata mai usor curata baia in 5 minute 115

Sa iti rezervi o intreaga dupamasa pentru a face o curatenie temeinica in baie este  ideal, insa nu mereu dispunem de atata timp. Daca ai un program incarcat pentru urmatoarele saptamani, atunci acest articol este pentru tine!

Poate nu vei reusi sa elimini pana si ultimul germene de virus sau bacterie si poate mai ratezi cate o particica murdara, dar baia  ta va arata prezentabila cand ai terminat cu ea!

Si acum sa ne apucam de curat baia in 5 minute!

Primul pas in curatarea baii este aerisirea. Daca baia ta are o fereastra deschide-o, aerul curat va preveni inhalarea substantelor chimice de la produsele de curatenie si va ajuta suprafetele sa se usuce mai repede.

Foloseste o solutie spray de curatere a baii ! Aplica sprayul pe chiuveta, toaleta, dulapiorul de baie. Aplica un dezinfectant de wc in interiorul vasului de toaleta. Lasa produsele  sa actioneze cateva minute, timp  in care tu faci urmatori doi pasii pentru ca curata baia.

Arunca gunoiul din cos, arunca produsele goale si daca poti ascunde restul produselor in dulapior.

Refa stocurile de produse. Asigura-te ca ai suficienta hartie igienica, reumple dispozitivul pentru sapunul lichid, schimba prosoapele murdare, mai ales pe cel de maini.

Sterge cu o laveta suprafetele pe care ai aplicat anterior sprayul de curatare si spala vasul wc-ului cu peria speciala. Daca ai putin mai mult timp ocupa-te mai cu atentie de coltisoare si margini unde de regula se strange mai multa mizerie.

Accesorizeaza-ti baia! Chiar daca deja ai plante decorative, nu subestima puterea obiectelor ornamentale.  Adauga o lumanare frumoasa, un bol vesel pentru accesorii sau un suport simpatic pentru periuta de dinti.

Acum baia ta este prezentabila si stralucitoare!

Ai reusit sa te incadrezi in cele 5 minute? Eu da wink

Comentarii


Comentariu nou