Meniu

Canapea perfecta? Afla unde si cum o gasesti...in Bucuresti

Canapea perfecta? Afla unde si cum o gasesti...in Bucuresti

Recent a trebuit sa imi o cumpar canapea si trebuie sa recunosc ca nu a fost o treaba usoara sa gasesc canapeua perfecta pentru mine. M-am gandit ca ti-ar fi util sa iti impartasesc experienta mea, poate te scuteste de cateva zile bune de cautat.

Am cautat ca tot omul ceva de calitate care sa reziste in timp, cu aspect intre clasic si modern (pentru a nu se demoda prea repede) si bineinteles la un pret rezonabil - bugetul meu a fost intre 1000 si 2000 de lei (initial a fost 1000 Lei, dar a crescut rapid cand am vazut ce era pe piata).

Ca tot omul am inceput cu Ikea, cu atat mai mult cu cat au si site. Am scanat repede site-ul am vazut cateva modele de canapea in jur de 1000-1200 Lei si am dat fuga la magazin pentru ca aratau prezentabil. Acolo surpiza! Canapelele nu se ridicau la impresia de pe site. Ce era mai aspectuos se gasea pe la 2000 de lei insa nu erau extensibile si nici de 3 locuri cum mi-am dorit. Ba mai mult culoare tapiteriei era mohorata (antijeg ce-i drept), cu totul altceva decat imi imaginam.

Urmatoare oprire - Mobexpert! Nu ma asteptam sa gasesc ceva care sa se incadreze in bugetul meu, dar fiind in zona am zis sa ma duc sa arunc o privire, asa, mai mult ca la muzeu. Preturile sunt in jur de 3000-4000 Lei dar canapelele arata superb si merita banii.

Am dat o fuga si pe la hipermarketuri - Auchan, Cora, Obi, Hornbach. In principiu marfa era similara, o canapea semi-comunista ca aspect este in jur de 800-1200 de lei.

Am aflat in schimb de niste galerii de prezentare (poate e mult spus galerii) pe soseau Ghencea, chiar langa stadion. Cea mai mare dintre galerii se cheama Tamila, celelalte nici nu stiu daca au vreun nume. Transformate din niste cladiri industriale sau depozite comuniste, aceste spatii gazduiesc magazine pe prezentare pentru fabricile de mobila romanesti.

Diversitatea produselor si a calitatii marfii este foarte mare, aici gasesti de la canapele la 1000-1200 lei pana la canapele din piele pe la 7000 lei. De asemenea gasesti aici si produse de mobilier. In general marfa este de calitate, canapele au saltea relaxa si au tapiteria dintr-un material bun. Mi-a placut ca am gasit o diversitate mare de culori si modele si am avut de unde alege.

Intr-o cladire care avea un banner cu Lem's pe fatada, la etajul doi parca am gasit o firma din Prahova care avea canapele pe gustul meu ce se incadrau si in buget. Recunosc ca am umblat ceva si in aceste galerii, dar avantajul lor este ca se afla una langa cealalta si astfel economisesti timp.

Asa ca, daca va aflati in situatia de a avea nevoie de o canapea chic, va recomand cu incredere aceste galerii de langa Stadionul Ghencea.

TIP! Alegeti o canapea in doua culori, una mai stinsa care sa se potriveasca cu restul camerei si una mai vie (dar care sa se asorteze cu restul) pentru a crea un constrast frumos si a da o pata de culoare vesela casei tale smiley

 

 

 

Comentarii


Comentariu nou