Meniu

Covorul perfect pentru camera ta

Covorul perfect pentru camera ta Covorul perfect pentru camera ta

Cu totii am observant atmosfera calda si familiala conferita de camerele cu covoare, si cu totii suntem incantati in diminetile friguroase de senzatia placuta si calda atunci cand mergem desculti pe un covor. Alegerea covorului insa, poate fi o sarcina dificila mai ales daca dorim sa pastram aspectul chic al camerei. Covorul nepotrivit poate da senzatia de camera inghesuita, dezordonata, aglomerata, intunecata sau prea mica.

Aici gasesti cateva idei care te vor ajuta sa alegi covorul potrivit pentru fiecare incapere!

Alege imprimeuri
Un imprimeu funky da un aer super modern camerei tale! Pe deasupra petele sunt mai greu vizibile fiind o solutie ideala pentru zonele intens tranzitate cum ar fi holurile sau camera de zi. Totusi acest tip de covor se potriveste in camerele aerisite, in care nu este ticsit fiecare coltisor cu o mie una lucrusoare.

Alege culori complementare

Alegerea acelorasi nuante pentru pereti, mobilier si covor da incaperii un aer rigid si incomod. Daca alegi un covor intr-o culoare ( sau imprimeu ) complementar culorii peretilor si mobilei vei inveseli instant atmosfera! Cum afli culorile complemantare? Cu un simplu search pe google vei gasi nenumarate paletare de culori de unde poti alege.

Culori deschise

Cand alegi covorul, mergi pe o nuanta deschisa precum coaja de ou sau tonuri pale. Camera va parea mult mai mare decat este defapt, va fi luminoasa si primitoare. Pe de alta parte, daca ai o incapere imensa, este recomandat sa alegi o nuanta inchisa la covor pentru a da senzatia de caldura si apropiere.

Carpetele peste covoare
Adauga peste covorul mare un covor mai mic cu tesatura plata, dupa regulile prezentate mai sus. Covorul principal trebuie sa fie iuni, intr-o nuanta deschisa, iar covorasele mai mici trebuie sa aiba un imprimeu funky si sa fie in culori complementare incaperii. Atentie! Nu amesteca modelul cu model si covoarele iuni tot cu covoare iuni.

Comentarii


Comentariu nou