Meniu

4 modalitati ingenioase de a folosi buretii de vase

Un burete este foarte util atunci cand faci mizerie, dar aceasta nu este singura lui intrebuintare in gospodarie. Daca un burete folosit inca ne este extrem de consumat, uite ce mai poti face cu el:

Spune adio parului de animale

Iti iubesti animalul de companie, dar cu siguranta urasti parul care ramane peste tot pe mobila, canapele si haine. Daca acestea iti suna cunoscut, ia un burete si umezeste-l. Daca freci hainele, canapeaua si stergi mobila cu un burete umed vei inlatura toata mizeria! Este asa de simplu!

Tine plantele udate

Mentine plantele din casa hidratate cu ajutorul unui burete. Pur si simplu pune un burete umed la baza ghiveciului de flori inainte de a adauga pamantul. De fiecare data cand vei uda planta, apa in exces va fi absorbita de burete, asa ca plata ta va putea rezista mai mult neudata. TIP! Intervalul la care trebuie udata planta si cantitatea de apa necesara depinde de la planta la planta. Daca vrei o planta care sa necesite putina intretinere, alege un cactus sau un aloe vera.

Pastreaza-ti caserola de pranz la rece

Fa un pachetel de gheata! Probabil ai aflat si tu ca pranzul la pachet este mult mai economic decat mancatul in oras sau comandatul de mancare, dar nu toti beneficiem la job de un frigider pentru a tine mancarea sa nu se strice. Uite o idee simpla, utila ce o poti folosi si pentru mersul in excursie! Ai nevoie doar de un burete.  Pune in congelator un burete umezit si lasa-l peste noapte sa inghete. Pune-l intr-o punga de plastic care se sigileaza, aseaza punga in caserola pentru mancare si pune mancarea peste. TIP! Poti folosi acesti buretei congelati si pentru rani.

Atrage fluturii

Un fluture frumos colorat este intotdeauna o incantare pentru ochi. Acest creaturi furmos colorate polenizeaza florile, asa ca trebuie incurajate sa iti viziteze gradina. Confectioneaza acest simplu dispozitiv pentru hranit fluturi. Urmeaza pasii din imagine, iar pentru lichidul din interior, foloseste 1 parte zahar si 9 parti apa si putin colorant alimentar (daca este prea dulce lichidul, fluturii se var deshidrata). Foloseste o bucatica de burete pentru a crea locul unde se pot hrani fluturii cu lichidul dulce din interior

Comentarii


Comentariu nou