Meniu

Alunga mirosul din cosul de rufe murdare!

Alunga mirosul din cosul de rufe murdare!

Cred ca ai observat si tu ca uneori incaperea in care depozitezi hainele murdare prinde un miros greu. Acesta se datoreaza hainelor pe care nu apuci sa le speli la timp. Stii si tu ca intr-o lume ideala nu s-ar mai strange mormanul de rufe care asteapta sa fie spalate cu saptamanile, dar trebuie sa te imparti intre job, familie, viata sociala si uneori hainele murdare sunt ultima prioritate! Exista insa cateva mici trucuri care te ajuta sa scapi de acest miros greu!

  • Pune o foita pentru uscatorul de rufe (se gasesc in magazine impreuna cu balsamul si detergentul de rufe) in cosul unde pui rufele murdare. Nu va face ca rufele tale sa miroasa ca o gradina de trandafiri in floare, dar va absorbi mirosul greu din incapere. Daca nu gasesti asa ceva la magazin, pur si simplu inmoaie un prosop micut sau o carpa in balsam de rufe, lasa-o la uscat si foloseste-o ulterior pe post de "deodorant de rufe".
  • Daca la tine rufele murdare sunt  o problema permanenta, atunci trebuie sa iei masuri suplimentare. Stii cum se pune un borcanas cu bicarbonat de sodiu in frigider pentru a absorbi mirosurile? Fa si tu la fel pentru incaperea respectiva, dar utilizeaza o cutie intreaga pe care sa o asesezi langa cosul de rufe. Vei vedea cum mirosul neplacut dispare.
  • Dezinfecteaza cosul de rufe. Stii si tu ca mirosul lucrurilor murdare este dat de bacteriile care se dezvolta pe ele. Acestea sunt transferate si pe cosul de rufe sau dulapul unde depozitezi pentru un timp indelungat hainele murdare. Este suficient sa stergi cu o carpa cu otet alb sau dezinfectant cosul si vei omora chiar si cele mai persistente bacterii. Acum ca ai omorat sursa mirosului neplacut, o perioada ai scapat de el smiley.

Deci? Ne apucam de treaba? Tu care solutie vrei sa o aplici mai intai! Eu as merge pe cea cu bicarbonatul deoarece la frigider are efect!

 

 

Comentarii


Comentariu nou