Meniu

Decor romantic ! 5 idei ingenioase fara inimioare

casa ta proiectul diy decor romantic 5 idei ingenioase fara inimioare casa ta proiectul diy decor romantic 5 idei ingenioase fara inimioare casa ta proiectul diy decor romantic 5 idei ingenioase fara inimioare casa ta proiectul diy decor romantic 5 idei ingenioase fara inimioare

Printre acadele in forma de inimioare, biscuitei inimioara, felicitari inimioare si orice alte lucruri la care te poti gandi transformate in inimioare, este usor sa te plicitsesti de acest simbol al iubirii! 

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti decorezi si tu casa de sarbatoare iubirii! Anul acesta mergi cu un design fara inima! Uite aici 5 idei chic si stilate pentru un décor potrivit!

Limbi straine! Exista un milion de moduri prin care sa spui te iubesc, si asta datorita nenumaratelor limbi de pe planeta! Este foarte romantic sa vezi un colaj cu cuvintele “Te iubesc” scris in diverse limbi! Realizeaza propriul tau tablou-colaj, sau imprima o fata de perna cu aceste cuvinte.

Dantela! Poate iesi o decoratiune foarte chic si reusita daca folosesti corect dantela! Ia un mileu,laseta de mici dimensiuni sau decupeaza o portiune dintr-o perdea de Pascani (cu flori) si infasoar-o un jurul unui borcan sau pahar. Va iesi un obiect superb.

XOXO!  Decoreaza-ti casa cu semnatura de final a unei scrisori/mesaj. XOXO sau „pupici” sunt printre cele mai folosite expresii pentru exprimarea afectiunii deci ai un motiv serios ca sa le transformi intr-o decoratie pentru sarbatoarea iubirii.

Florile! Daca vrei sa mergi pe un design ceva mai traditional florile sunt intotdeauna o  optiune frumoasa! Trandafirii nu sunt preferatii tai? Ranunculus este superb si poti merge chiar si pe varianta cu flori din hartie.

Cuvintele! O modalitate romantica de a-ti exprima afectiunea este prin fraze dragastoase, si de ce nu, citate faimoase despre iubire! Iti sugerez sa eviti inimioarele si biletele si sa folosesti folosesti drept suport pentru mesajul de iubire perne, cani, tricouri si chiar fete de masa. Poti apela la un serviciu de printare personalizata, sau poti personaliza chiar tu obiectele cu vopsea textila sau ceramica, in functie de suport.

Pampoanele in culori pastel! Sunt vesele, chic si usor de facut si pe deasupra dau un farmec aparte incaperii daca le atarni de tavan sau lustra. Pampoanele se potrivesc perfect la o cina romantica sau o petrecere de Valentine`s Day!

Comentarii

  • Postat: 12/02/2015 22:59:35

    ioana

    Super! Chiar o sa aplic si eu ideea cu dantela si paharele!
    Raspunde

Comentariu nou