Meniu

Palaria perfecta in functie de forma fetei

Sa gasesti palaria cu care iti sta cel mai bine uneori este o  treaba foarte dificila. Inainte de a proba cele mai la moda palarii de pe piata, descopera tipul de palarie potrivita formei fetei tale! Cu siguranta iti vei completa look- ul cu o palarie superba care iti va evidentia trasaturile frumoase.

Fata ovala
Daca te numeri printre norocoasele cu fata ovala iti va sta bine cu orice tip de palarie: mare, mica, asimetrica. Daca totusi ai o fata ovala cu trasaturi ascutite  vezi cu ce iti sta bine si la aceasta categorii.

Fata alungita
Trebuie sa fii foarte atenta la proportia oricarei palarii, astfel incat sa creezi impresia de latime. Cea mai potrivita palarie este cea care sta la baza fruntii si nu are partea de sus prea inalta. Iti recomand sa te orientezi la palariile medii spre mari cum ar fi palarii tip clopot sau tip vanzator de ziare. Pentru vara alege palarii extra-large cu boruri late.

Fata rotunda
Cauta orice tip de palarii mai putin cele care au calota rotunda si ai grija sa nu depaseasca latimea obrajilor. Alege palarii inalte si chiar asimetrice, intrucat completeaza perfect trasaturile tale. De asemenea palariile cu unghiuri ascutite iti vor veni foarte bine.

Fata patrata
Palaria ideala pentru fata in forma de patrat ar trebui sa iti indulceasca trasaturile. O bereta cu forma jucausa purtata pe frunte sau palaria floppy cu boruri largi iti va veni de minune. Alege palarii cu calota rotunda si borul generos care se aseaza in partea de sus a fruntii. Palaria cu borurile rulate de asemenea este o alegere buna.

Fata in forma de para
Daca ai frutea ingusta si fata alungita atunci te incadrezi in aceasta categorie. Trebuie sa alegi palarii cu calota complete, palaria panama deschisa la culoare (vezi imaginea) fiind perfecta pentru tine (cea inchisa la culoare iti face capul ingust).

 

 

Fata in forma de inima
Daca ai fata in forma de inima evita extremele: borurile  foarte mici si foarte mari. Este ideala palaria cloch cu boruri medii sau palaria tip galeata “bucket hat” (ca in imagine). Asimetria palariei este obligatorie.

Fata mica
Daca ai o fata mica palariile generoase cu boruri largi sunt de evitat. Ti se potrivesc perfect palariile tip fedora (ca in imagine), tip clopot si palariile super mici tip “pill box”.

 

 

Fata ascutita
Daca ai trasaturile foarte ascutite ar trebui sa te orientezi catre palarii cu multe curbe si cute care sa iti indulceasca trasaturile. Liniile curbe si formele asimetrice te avantajeaza cel mai mult.

Comentarii


Comentariu nou