Meniu

Personal style: articole si materiale nelipsite din garderoba!

Personal style: articole si materiale nelipsite din garderoba!

Ca femeie trebuie sa iti cunosti atat calitatile cat si defectele si trebuie sa stii sa te pui in valoare! Straluceste pur si simplu alegand vestimentatia si accesoriile care si potrivesc personalitatii, stilului tau de viata si siluetei tale! Descopera propriul stil, hainele in care arati si te simti cel mai bine, si indiferent de ocazie nu renunta la el! Fie ca preferi stilul sport, clasic, romantic, en vogue sau dramatic, transforma-l intr-o marca personala care sa te reprezinte mereu!

Hainele in stil clasic trebuie sa faca parte neaparat din garderoba ta. Ele nu se demodeaza, se pot combina usor cu articole in diverse stiluri si se pot accesoriza pentru a dobandi un look in tendinte.

Articolele independente de sezon sunt un alt must have din garderoba. Alege haine din lana sau amestecuri sintetice, matase si tricotaje deoarece sunt placute la atingere si pot fi folosite tot timpul anului. In ceea ce priveste nuantele, mergi spre nuante clasice inchise, tonuri neutre si tonuri stralucitoare de pietre pretioase. Astfel vei arata perfect indiferent de ocazie si momentul zilei. Iti recomand sa mergi pe linia clasica si bine definita si nu vei da gres! Daca esti o persoana cu simtul estetic dezvoltat, mergi pe combintatii indraznete si contrastante si vei atrage toate privirile.

Materialele de tranzitie, cu tesaturi usoare de lana, sifon, matase si vascoza sunt ideale de purtat la trecerea dintre sezoane. De asemenea, materialele sintetice, din fibre naturale sunt o varianta minunata, sunt mai ieftine, nu se sifoneaza si isi pastreaza forma.

Comentarii


Comentariu nou