Meniu

Review! Fardul de pleoape Big Eyes de la Maybelline New York

Review: Fardul de pleapoe

De obicei sunt fidela unui brand, iar in ceea ce priveste machiajul ochilor de obicei folosesc fard de pleoape Rimmel, Mascara Rimmel si creion contur Maybelline sau Avon. Imi pare cel mai bun compromis intre calitate si pret.  Pentru ocazii speciale, pentru ca de regula refuz sa apelez la make-up artisti am un set de farduri ceva mai scumpe: mascara L`Oreal si fard de pleoape Maybelline " Big Eyes" ( dermatograful ramane acelasi).

Fardul de pleoape de la Maybelline l-am descoperit la banchetul din clasa a XII si mi-a placut mult. De atunci in folosesc de fiecare data la un make-up mai deosebit, l-am folosit si pentru machajul de mireasa la nunta mea. Prefer paleta de aurie maro, deoarece ador machiajul nude, care se potriveste aproape la orice si care imi iese de fiecare data. Si acum gata cu vorbaria, sa incepem review-ul fardului.

Culorile sunt placute si sidefate, se imbina de minune si se mixeaza usor cu pensula. Pigmentul are o granulatie fina ( cu toate ca am impresia ca un fard de acum 2-3 ani avea granulatia si mai fina) si o culoare destul de intensa zic eu, mai ales nuanta inchisa de maro.

 Si acum testul de rezistenta! Cum se comporta fardul intr-o zi obisnuita de mers la birou.laugh

 In scenariul in care esti super grabita dimineata si nu ai timp sa aplici concealer, fond de ten si pudra (sincer nici nu chiar folosesc pudra),  fardul rezista bine prima jumatate de zi deci cam 6 ore. Pe la sfarsitul programului se mai aduna putin la pliul pleoapei, iar cand ajungi acasa pe la 7 seara vei constata ca s-a cam dus si de pe partea superioara a pleoapei.

In cazul in care dimineata te scoli in timp util, esti super odihnita si ai si o stare de spirit care te indeamna sa te faci cat mai frumoasa, ai timp de tot ritualul pentru make-up si astfel aplici si fondul de ten, pudra si alte produse.Yeey! Vei fi placut surprinsa sa vezi ca fardul de pleoape se pastreaza intact pana seara tarziu. La fel este si dupa o seara in club sau dupa o noapte de petrecut la nunta.cheeky

In concluzie, Maybelline Big Eyes este un fard de buna calitate, care rezista pe pleoape si care are culori frumoase care se pot combina de minune.yes
Il recomand cu toata increderea desi mie imi pare putin cam scump si il folosesc mai mult la ocazii special.

Comentarii


Comentariu nou