Meniu

Biliard...la Texas Club din Regie

In weekend  am iesit cu prietenii in Texas club din Regie, si a fost o seara tare frumoasa smiley , iar cu aceasta ocazie  am invatat si eu sa joc biliad. Este un joc distractiv si antrenant!

De ce ne-am hotarat sa mergem tocmai in Texas? Ei bine, am vrut sa inlocuim o banala iesire in oras la bere/cafea/ceai, etc. cu ceva mai distractiv. S-a dovedit a fi o alegere foarte inspirata!

 Texas Club se afla in Regie, inserat printre camine, si cum era de asteptat era plin de sudenti, iar atmosfera foarte relaxata. Nu va imaginati ca erau doar stundenti, cam la 50% din  persoane se vedea clar ca nu mai erau student demult, deci nu va faceti griji, in Texas va veti simti bine indiferent de varsta.

Initial noi am vrut sa mergem la bowling, insa toate pistele erau ocupate, asa ca am optat pentru billiard. Mai puteam alege si ping-pong, darts sau snooker si am vazut ca aveau si ceva jocuri electronice. TIP! Daca vreti sa mergeti la bowling, va recomand rezervare din timp/

In Texas sunt foarte multe mese de biliard, asezate pe vreo 3 randuri si in dreptul fiecarei mese de billiard sunt 2 masute de bar cu scaune, unde ne-am putut lasa lucrurile. De asemena pe lateralul salii se afla si cuiere pentru geci ( depozitarea lor mai ales iarna, putand fi problematica). Fiind cam aglomerat, la un moment dat am avut un grup care ne-au ocupat partial o masa, asa este bine sa aveti un ochi in permanent pe genti si lucrurile care le lasati la masa.

Mesele de joc sunt marca Brunswick, sunt in stare bunicica, insa se vede ca sunt intens folosite. Muzica este placuta si antrenanta, fiind atat romaneasca cat si straina. Preturile, dupa parerea mea sunt super mici, doar suntem in Regie unde este plin de studenti cu buget limitat. Masa de biliard a fost 22  lei/ora – cele 4 ore petrecute aici, ne-a dus la ceva gen 15 lei de persoana, bowling-ul este cam 70 de lei , berea este 5-6 lei iar un suc sau o apa cam 5 lei.  Tin sa mentionez ca jocul de biliard a fost foarte captivant iar atmosfera extrem de placuta si relaxata.  Nici nu ne-am dat seama cum a zburat timpul.

Aaa, si acum un aspect important pentru soferi: parcarea! Dupa cum stiti nu prea este voie sa intri cu masina in campus daca nu stai in camin, asa ca trebuie sa parchezi in afara campusului. Insa nu este o problema nici chiar sambata seara. Cu putina rabdare gasesti un loc de parcare pe stradutele ce inconjoara Regia.

Cu siguranta vom reveni la biliard in Texas Club din Regie, atat pentru atmosfera  tinereasca a localului, cat si pentru preturile mici si jocul de biliard, care l-am descoperit a fi foarte fun!

Comentarii


Comentariu nou