Meniu

Casa Rivoli din Titan

timp liber restaurante si localuri casa rivoli dintitan timp liber restaurante si localuri casa rivoli dintitan timp liber restaurante si localuri casa rivoli dintitan

Daca este o zi de weekend dupa-amiaza sau seara si vrei sa iesi la o cafea sau chiar o masa buna, iti sugerez Casa Rivoli! Este un loc ideal, mai ales daca stati in zona Titan – 1 Decembrie!

Am descoperit acest local in urma cu cativa ani, fiind intr-o plimbare prin zona, si de atunci revin mereu cu placere, fie pentru a cina cu sotul, fie la o iesire cu prietenii.

Situat pe strada Postavarului, intr-o zona rezidentiala cu terase si restaurante, Casa Rivoli este un local amenajat intr-o casa cu etaj, unde vara poti sta si la o bere pe terasa. Localul arata bine, este decorat cu bun gust si putin umor, (in special panoul de deasupra toaletei unde scrie ” organizam nunti, botezuri, divorturi…”).

In opinia mea este un local pentru persoanele cu venit mediu, care doresc sa petreaca cateva ceasuri cu prietenii. Restaurantul este relativ micut, se desfasoara pe parter unde sunt vreo 8-10 mese, barul si etajul 1.

Personalul este atent si amabil iar portiile de mancare  sunt mari si gustoase. De aici va recomand pastele al forno, portia este in jur de 25 de lei si ciorba de burta care este extraordinara. Am servit si alte preparate, insa nu am fost la fel de impresionata.

Clar, Casa Rivoli nu este un loc wow, dar este un restaurant accesibil unde poti petrece clipe minunate cu prietenii, in timp ce savurezi o portie mare de preparate bune si proaspete.

Comentarii


Comentariu nou