Meniu

Ceainaria Open Hart din Brasov

timp liber restaurante si localuri ceainaria open hart din brasov 134 timp liber restaurante si localuri ceainaria open hart din brasov 134

Recent am descoperit o super ceainarie - Ceainaria Open Hart, de pe Michael Weiss din centrul vechi al Brasovului. Este un loc cochet si ultramodern in acelasi timp, care iti ofera un ceai bun, o gustare delicioasa si o perspectiva superba asupra centrului vechi al orasului.

Primul lucru care m-a impresionat a fost aspectul localului. Situata la etajul unei cladiri istorice (trebuie sa urci pe niste scari inguste si apoi sa treci de peretele partial vitrat), ceainaria se deschide cu un spatiu extrem de amplu si o perspectiva superba asupra strazii Michael Weiss. Poate am fost atat de impresionata pentru ca era seara iar lumina discreta conferea o atmosfera inedita si intima.

Ceainaria Open Hart are atat mese cu scaune clasice cat si alveole cu canapelute  comfortabile unde poti veni cu grupuri mari de prieteni. Predomina nuantele calde de maro (mobilierul) combinat cu un verde pamantiu (canapelele), toate ducandu-te cu gandul la ceva natural si pur cum este ceaiul. Si la capitolul detalii, finisaje si decoratiuni mi-a placut mult ceainaria. Tavanul casetat, pardoseala din lemn, geamurile cu sigla inscriptionata discret, plantele decorative si tablourile, toate alese cu bun gust creeaza o atmosfera placuta si intima. Spatiul continuu este intrerupt de o treapta pe care se afla asezate cateva mese. Daca va asezati aici, va garantez din experienta, veti avea o perspectiva buna asupra tot ce misca in Ceainaria Open Hart.

Si acum sa trecem la partea cea mai importanta: preparatele! Bineinteles ca nu se dezmint si stau foarte bine la capitolul ceaiuri! In meniu gasesti o mare varietate de sortimente de ceai (mai ales negru si verde) si cateva deserturi pe care sa le servesti alaturi. Imi amintesc ca mi-am luat ceai Rooibos cu ceva arome suplimentare si a fost delicios. Alaturi de ceai am primit si un biscuite “Bucuria”, foarte gustos, care s-a potrivit de minune cu ceaiul.

Atmosfera din ceainarie este animata, placuta si relaxanta si te invita sa petreci clipe minunate cu prietenii. Personalul este amabil si politicos, iar preturile rezonabile (ceaiul a fost 9 lei din cate imi amintesc). Ce nu mi-a placut a fost ca ospatarul ne-a rugat sa ne mutam la o masa mai mica pentru ca urma sa vina in grup mai mare. A fost ce-i drept politicos, insa tot nu ne-a cazut bine.

Ceainaria Open Hart este locul perfect pentru o iesire daca nu vrei sa bei si sa fumezi, ci doar sa te relaxezi si sa te simti bine cu prietenii. Cu siguranta voi reveni si v-o recomand si voua.

Comentarii


Comentariu nou