Meniu

O cafea la Starbucks, in Mall Vitan

timp liber restaurante si localuri o cafea la starbucks in mall vitan 144

Vineri am iesit la o cafea cu sora mea la celebrul Starbucks, din Mall Vitan. Auzisem tot felul de cuvinte de lauda despre acest lant da cafenele si despre cafeaua lor buna si ne-am gandit ca merita incercat. Dezamagirea a fost destul de mare.

Situata la parterul mall-ului, in partea dinspre parcarea din spate si langa H&M, Strabucks desi relativ mare ( se desfasoara pe 2 nivele) era destul de aglomerata vineri seara. Dupa ce am stat foarte mult la coada (cu toate ca nu erau decat 2-3 persoane in fata noastra, dar personalul se misca extrem de incet) si ne-au mai si gresit comanda am reusit sa gasim o masa micuta de 2 persoane. A fost o alegere proasta intrucat masa era in dreptul usii exterioare ( desi era la ceva distant de aceasta) si ori de cate ori intra cineva se facea frig si un curent enorm.

Mesele la Strabucks sunt destul de micute dar asezate aerisit, lucru ce mi-a placut deoarece confera intimitate, muzica relativ placuta si ambianta poate usor occidental. Finisajele maro inchis de lemn ( podea, mobilier) in combinatie cu peretii vitrati creeaza o atmosfera aparte.

Partea cu produsele m-a dezamagit mult in schimb. Meniul de deasupra barului este cam haotic si te induce in eroare, intradevar sunt specificate dimensiunile bauturilor dar nu si ingredientele. Fiind seara am optat pentru Vanilla Cream si Caramel Cream, speram sa fie ceva cu foarte putina cafea. Am constat dupa ce deja le-am comandat ca sunt un fel de shake-uri. Aratau intr-adevar bine, insa la gust nu prea ne-au impresionat. Aveau multa frisca la tub si gheata pisata, o usoara aroma de vanilie, iar Caramel Cream avea si putin sirop de caramel.

In concluzie pot spune ca locatia arata bine, este amenajata cu bun gust insa prost pozitionata astfel incat este destul de curent inauntru, preparatele nu sunt cine stie ce, chiar mediocre. Portia este mare dar si pretul la fel ( Vanila Cream a fost 13 lei) iar servirea este sub orice critica – cel putin in aceasta locatie barmanii parca erau picati de pe alta planeta si vizibil deranjati ca doream sa comandam. Cu siguranta nu vom mai veni cel putin la Starbucks din Mall Vitan, mai ales ca avem si alte optiuni mai ok in aceeasi locatie.

Comentarii


Comentariu nou