Meniu

Oro Toro din Afi Cotroceni

timp liber restaurante si localuri oro toro din afi cotroceni 151

Cred ca ati auzit si voi de celebrul restaurant Osho si de Oro Toro by Osho, steak house-uri exclusiviste renumite pentru preparatele lor de vita si preturile piperate. Ei bine,  s-a deschis si versiunea de fast food in Afi Cotroceni, unde putem savura hamburgerii deliciosi de la Osho, insa la un pret mult mai mic- similar cu Mc Donalds.

Cum am tot auzit numai de bine, am zis ca trebuie sa incerc si eu hamburgerii Oro Toro, asa ca in weekend am dat o fuga pana in Afi si nu am fost dezamagita. Pe scurt, acesti hamburgeri sunt o alternativa gustoasa si vizibil mai naturala a hamburgerilor de la Mc Donald`s, sau a oricarui alt fast food.

Oro Toro se afla in zona restaurantelor de la parterul mall-ului, chiar langa patinoar, si se afla plasat fix intre Nord See si Salad Box. Nu este coada mare 1-2 persoane, iar preparatele sunt facute pe loc, asa ca dureaza cam  10 minute pana iti este servita comanda.

Preturile mi-au parut foarte bune. Un meniu marisor cu hamburger,cartofi prajiti si suc este in jur da 15-18 lei, iar un hamburger yo-yo (versiunea mai mica) cam 6 lei si ceva.

Ce imi pare ca il deosebeste de alte locluri similare sunt hamburgerii marisori, unde chifteaua este intradevar mare  (groasa cat degetul), pasta este fina, fara zgarciuri si pielite si cu un gust de afumat, similar Burger King, iar legumele proaspete. Sosul din hamburger este interesant la gust, insa noi am mai completat cu inca un sos barbeque la 2 lei. Portia de cartofi este foarte mare dupa parerea mea, si seamana cu cartofii wedges de la Mc Donalds, insa fara excesul de condimente.

Meniul mi-a parut suficient de mare pentru a te satura si foarte gustos. Are intradevar un gust pronuntat de fum (poate putin prea puternic dupa parerea mea), lucru care intradevar il face special - pe langa calitatea superioara a carnii.

Cu siguranta daca voi mai avea drum in Afi voi reveni cu placere la Oro Toro si voi savura unul din hamburgerii lor  buni. De asemenea il recomand tutror care vor sa serveasca un fast food natural (nu santatos, pentru ca oricum totul este prajit) si tuturor care duc dorul hamburgerilor de la Burger Kong pentru gustul usor afumat specific (hamburgerii Oro Toro nu sunt identici la gust, dar aduc mult cu acestia).

 

Comentarii


Comentariu nou