Meniu

Prima intalnire Bloggersandreaders la Bread&Spices

timp liber restaurante si localuri prima intalnire bloggersandreaders la bread spices 127

In acest weekend am avut parte de o experienta extraordinara!  Am fost selectata de Stella Adam (http://modniza-fashiondoctor.blogspot.ro) la Bloggersandreaders Event. A avut loc la - Bread & Spices , langa Promenada mall si o boulangerie in adevaratul sens al cuvantului.

Bloggers and reader event a constat intr-o intalnire a 5 bloggerite de beauty ( Stella, Mihaela Gurau, Anne, Mona si Camelia) si 5 cititoare selecate de acestea ( m-am numarat printre cititioare de data aceasta).

Am petrecut o dupamasa foarte placuta si cu toate ca nu ne cunoscusem pana acum (cel putin noi cititioarele, ca din cate am inteles fetele erau chiar prietene bune) am depanat povesti de viata ca niste vechi prietene.

Am fost foarte placut surprinsa de cele 5 fete pe care pana acum le-am urmarit doar in online. Sunt super prietenoase, vesele si mai ales sunt femei independente pline de energie care pe langa blogging, au frumoase cariere in viata reala, nu doar in cea virtuala.

Fiind invitata de catre Stella, am avut ocazia sa povestesc putin mai mult cu ea.  Am admirat-o si am placut-o de la primele ariticole citite, iar intalnirea "face to face" mi-a confirmat toate impresiile din online. In cele cateva ceasuri petrecute impreuna am povestit o mie si  una de lucruri atat despre cosmetice si fashion cat si detalii despre viata personala.

Bread&Spices este un local nou si modern cu un design modern dar care te duce cu gandul la boulangeriile fratuzesti. Mobilerul din lemn natur, culorile pastel se imbina de minune cu largile suprafete vitrate. Servirea a fost exceptionala, iar preparatele proaspete, gustoase si deosebite. Pana acum nu am mai manca quiche, dar cu siguranta voi repeta experienta.

Dupa multe poze, povestiri interesante si preparate absolut irezistibile,Bloggersandreaders Event s-a incheiat cu o surpriza foarte frumoasa din  partea bloggeritelor . Fiecare invitata a primit cadou o sumedenie de cosmetice, avand senzatia ca a mai venit inca o data Mos Nicolae.

Multumesc Stella inca odata pentru invitatie si frumoasa ocazie de a te cunoaste pe tine si pe celelalte fete cu adevarat deosebite.

Comentarii


Comentariu nou