Meniu

Trattoria Monza - vis a vis de parc Titan

timp liber restaurante si localuri trattoria monza vis a vis de parc titan timp liber restaurante si localuri trattoria monza vis a vis de parc titan

De cate ori trececeam pe Baba Novac, imi sarea mereu in ochi Trattoria Monza situata vis a vis de parcul Titan! Si nu aveam cum sa o lasa sa treaca neobservata mai ales ca vara terasa era arhi-plina de oameni veseli si mesele doldora de preparate.

Dupa ce am primit mai multe recomandari pentru acest local, am zis ca merita sa il incerc si eu. Asa ca, intr-o dupa-masa ploioasa de martie, (vara nu cred ca as fi avut vreo sansa sa gasesc masa aici), am luat pranzul aici. Experienta nu s-a ridicat pe masura asteptarilor.

Am facut o alegere proasta inca de la inceput. Am fost “furata de peisaj” si am ales sa stau pe terasa inchisa cu plegsig. Intr-adevar a fost mai putin fum ca in interiorul restaurantului, dar era curent vesnic, iar mancatul pe mesele acelea joase de terasa a fost un chin. In interiorul restaurantului intr-adevar erau mese normale unde puteai manca in voie.

In ceea ce priveste mancarea, nu s-a ridicat la inaltimea recomandarilor primite si anume “ mancare buna si ieftina”. Preturile sunt cam peste tot intr-un local mediu: 17 lei o pizza de 30 cm diametru, 5 lei berea, 22 lei lasagna. Chelnerii destul de promti si amabili ne-au servit relativ repede, chiar daca localul era foarte aglomerat. Lasagna comandata aici a fost cam dezamaagitoare. NU era foarte buna, era prost incalzita, avand portiuni foarte fierbinti si portiuni foarte reci, insa era imensa, 450 grame servita intr-un frumos vas de lut care se poate da la cuptor.

In concluzie, Trattoria Monza, clar nu este un local unde manaci bine si ieftin, fiind mediocru din acest punct de vedere, dar este un loc minunat de iesit la o bere sau o cafea.

De ce? Pentru ca este situat intr-o locatie privilegiata, intr-o zona linistita de locuit, cu vedere spre parcul Titan. Vara terasa localului este plina de vegetatie ce tine racoare in zilele toride, iar chelnerii sunt promti si amabili. Chiar si in sezonul rece poti sa stai pe terasa acoperita, si sa te bucuri de o priveliste  superba.

Sursa poza principala:http://www.trattoriamonza.ro

Comentarii


Comentariu nou